Після зустрічей з тобою я була навіженою,
мною керувала якась сила зла.
Я молила в Бога бути спасенною,
а в серці рвалась тонка струна..
Після побачень з тобою я була божевільною,
думки мої неначе в клубок зав'язувались..
Ніколи не знала,що будучи вільною,
назавжди до тебе була я прив'язана.
Ніколи не знала,що в серці пустому
появляться дивні якісь почуття..
Адже ще багато століть тому,
розбила його твоя ж рука..