Шановні, вибачте за суржик. Але ниньче люди так розмовляють... :(
Хто тобі сказав, що я прикольна?
Ти сам придумав і повірив в казку.
А я була тоді така довольна,
Волосся фарбувала в синю краску.
Хто тобі сказав, що я щаслива?
Я просто так до тебе усміхалась.
І я маріхуану не курила,
Прости мене, така я - як здавалась.
Хто сказав тобі, що не кохаю?
Буває, знову ти мені приснишся.
Усе проходить і життя минає.
Минулому кричала я: "Залишся!"
Хто сказав - взуваю тільки кеди?
Коли треба - я ходжу на шпильках!
Шоколадка ліпше, банки меду
Може все це лиш для мене тільки...
Хто тобі казав, що я людина?!
Мабуть, я звичайна етікєтка
Бо не дарують почуття картинам...
А дівчатам просто так - конфєткі.
Хто сказав, що я померти хочу?
Бо без тебе не хотілось жити...
Без любові ці стрічки - лиш почерк
Без душі це тіло можна вбити!