Сонце, море, чайки, пляж,
Секс, еротика, екстаз.
Зашибісь, які слова,
А ще краще - відчуття.
Коли сонце світить жарко,
Голова в піску лежить.
Шум припливу зносить в море,
Й чайки пронеслись кудись.
Поряд дівчина пробігла,
Не в купальнику, - в штанах.
Розумієш - перегріло,
Треба купувать гамак.
Можна довго ще болтати,
Та мораль тут лиш одна -
Треба їхати і відпочивати,
Поки попа молода ;)