Постійне чекання
Туманних Альбіонів,
вписування бемолів
і відстаней і
пристрастей.
Якби ми могли щось
змінити і знали,
що це має сенс.
Оживає моя душа
Уже третій тиждень
вчиться і тулиться
і голубиться.
Ці паузи незрозумілі,
емоції невигадані,
ініціативні
мені нагадують
все нові будинки
і шпилі готичних
церков, годинників
і ритмів.
Якби ж
Ти хотів того ж
що я.