Час все розставить по своїх місцях,
Покаже хто є хто насправді,
Відкриї кожному потрібний шлях,
Навчить чинити, щоб було по правді.
Не намагайся долю якось оминуть -
Ти, все одно не станеш на заваді.
Змінити щось чи навіть відвернуть -
Не зможеш, не губися в часі.
Живи теперішнім, в минуле не дивись,
Постійно сподіваючись на диво,
А краще на своїх поми́лках вчись,
Вдивляючись у далечінь сміливо.
І ти побачиш, що було все не дарма,
Ті біди всі, що випали на долю.
Якщо й була в душі твоїй зима,
То зараз ве́сна вирвалась на волю.