Сергій Ранковий відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так ви праві, інколи мені дуже важко побороти свою злість. Я розумію, цепогано. Я мушу з цим справитись. Та інколи дуже боляче, коли безсилий щось змінити, коли тебе не чують, коли не хочуть нічого міняти. Та найболючише, коли примушують вчиняти невірно. Це не стосується творчості і спілкування на цьому сайті, це стосується мого повсякденного життя.
Та я стараюсь. Повірте дуже стараюсь змінитись.
Дякую за відгук.
Можливо ви щось хотіли інше сказати, та я не зрозумів. (Пробачте, якщо я колись вас чимось образив, та наче такого не було. Чи я помиляюсь?).