Твої очі можуть бути прекрасними,
Якщо їх не ховатимеш в темні скельця.
Коли ти відкриєш красу свого серця,
Вони зразу стануть такими ж ясними.
Твої руки можуть стати умілими,
Як тільки ти перестанеш лінитися.
Мало лиш Богові просто молитися-
Потрібно робить щось своїми силами.
Життя може бути таким,як належить.
Його можна змінити одним махом..
Бо життя – це звичайна партія в шахи:
Ця гра лиш від нашого ходу залежить.