Проснувшись зранку під спів пташок,
Душа радіє, мов мала дитина.
Промінчик сонечка у віконечко заглядає
Й до дня бадьорого мене заманює.
По свіжоскошеній травичці пробіжусь,
Наберусь сил в роси свіженької.
І чашечкою кави заряджусь,
Під теплі спогади зі сну з коханою.