Почати мріяти по-новому
Спроба бути собою
Я не думаю головою
Просто боюся бути одною
Чиясь посмішка чиїсь вуста
Та немає спокою ні в одній
Чужий краєвид чужі міста
Знайти б куточок свій...
У повітрі парфуми
Легкий вітерець
Ці безпощадні думи
як старий папірець
Загублений у морі
Непрочитаний до кінця
Дивлюсь на небі зорі
А де ж зіронька моя?
Чом серце плаче?
Вже заплутала час
Таке відчуття неначе
Хтось сміється з нас
Хто ти поруч зі мною
Хто я поруч з вами
Я невтомною ходою
Живу минулими слідами
Шкода що мене немає
Таких як я - час не лікує
Та він усе стирає
А серце десь сумує...