Всi слова - це лиш брехня одна.
Якщо той хто любить не кохаэ,
Нащо ж в iнших долю вiдбираэ?
Може в тому смак життя? Хтозна!
Чесно кажучи, терпiння вже нема!
Хай все, що маю, в мене забираэ,
Хай тiльки серце бiльше не кохаэ.
Хотiлося свободи, нарештi, вже сама.
Якщо маэш цiль, iди до неi, але одна!
Танцюй, спiвай, вже нiхто не заважаэ,
За твоi байдужi руки бiльше не тримаэ.
Душа твоя замерзла, як лiд вона холодна,
Зла тобi я не бажаю, мудрiсть э народна:
"Добре чи погано, рiзницi вже не маэ
Та житя про все, що робиш памятаэ"
Вчинок повернеться - хай не цього дня...