Ану розказуй як воно..
Оте життя прекрасне, без турбот.
Коли пташки співають десь в степах,
Й бакал вина ти випиваєш за обох).
Коли ти прокидаєшся і розумієш, що живеш...
Коли душа співає зранку в душі...
Коли навколо все цвіте...
Це не весна!...це є твоє життя!
Ти розкажи, як класно прогулятися в Карпатах,
Попити чистої джерельної води...
Поплавати в просторах океана
І повалятися на пляжі пупцем догори...