Для Віталія Назарука
Заквітчаю сонце зранку,
Зварю кави філіжанку,
І присмАчу поцілунком -
Віртуальним подарунком!!!
Відішлю на лебідь -хмарі
З гарним настроєм у парі,
Щоби Усмішка яскрава
Стала Дню цьому приправа!!!
...
А як вечір скІнчить справи,
Знов зустрінемось на лаві ...
І у будень, і у свято
Будем разом віршувати!!!!
З Днем народження, мій Друже!!!
Ваше серце небайдуже
Мене часто надихає,
Мудрості й добра навчає!
Тож прийміть мої вітання,
Найщиріші побажання
Линуть в Луцьк із Полтавщини
Патріоту Украïни!!!
Мені здаєтья, що це присвята пану Назаруку Зараз піду на його сторіночку, гляну
ГАРНЕ ВІТАННЯ! НА ВСЯК ВИПАДОК ПРИЄДНУЮСЯ ДО ТВОЇХ СЛІВ І ШЛЮ ІМЕНИННИКУ НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ!
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ви праві, Олю, я додала це напочатку вірша. Ваш привіт передам!