Вогнем горить Любов Твоя
у мені Святим Духом,
і щастям сповнена душа,
віддавшись Його рухам.
На крилах Він несе до Тебе,
в обійми Святості Самої,
І осолодить серце медом
Божої Присутності живої.
І дасть напитись Миру келех,
що ллється з Серця Пресвятого,
і дасть узріти Раю берег,
і дух до глибини взбадьорить.
Розкриє таємниць безмежжя
і зачудує пізнанням,
оселю в мені обережно
Тричі Святий збудує Сам.
І небесами Йому стану,
де Сущій мешкає повік,
там, де Весна, де вічний Ранок,
там, де роки втрачають лік.