Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. В цих рядках є дещо сховане. 1. Я був фехтувальником і тут описана сцена, яку я вперше побачив/пережив на змаганнях у Львові. 2. Так. Я мріяв, щоб сини теж були фехтувальниками. Але цього не сталося. І в цьому вірші я передбачив таке (писалось це 2002 році), тому і виник оберт на УЗАГАЛЬНЕ життя. Але я не міг передбачити, що старший син втратить зір (мати пішла!) і тому не буде фехтувати, а молодший не зможе сам оволодівати майстерністю. Але вони обоє прагнуть бути художниками!
Ще раз кажу: Дякую ясновельможна пані.