Голодному і черствий хліб за радість.
А бідному мізерний гріш, і то добро.
Рабу свобода всіх грошей дорожча.
Закоханим один цілунок п’янкіший за вино.
Незрячим світ побачити на хвильку.
Глухому- вчути спів птахів.
А стариганю ще б прожити.
Бо лічена вже кількість його днів…