Куштує інша на твоїх губах
гіркий смак кави й запах шоколаду,
Так швидко тане у твоїх руках,
А "ми" давно лишилися позаду.
Отак втікають ночі наші...дні.
Без тебе я живу мов без основи.
Вже ,мабуть, не потрібен ти мені,
Бо зламані всі наші забудови.
Як називати лиш скажи мені -
любов, кохання, одинокість, зрада...
Те, що між нами стало через дні,
що пережили ми з тобою разом.
Це мовчання,важке зітхання,
яке розколює на "до" і "після"
Так зване зраджене кохання,
яке не оспіває жодна пісня.