Утром над нами опускається туман
Думаєш ми поряд-знай що це обман
Думаєш ми разом та холодно мені
На нас спустило темряву і ми стоїм одні
ну спробуй ти наблизитись,відчути подих мій
хай поряд ми небачимся та знай що я ввесь твій
ти знай що нас з тобой туман накриє пеленою
і я стою з тобою наче,а наче й не з тобою
Небачу твого погляду,обличчя твого рис
навколо біла темрява,ти спробуй озирнись
ти спробуй подивитись крізь колір молока
подати мені ручку,або прощай...пока