Вечірню казку розказує тиша
Мрії розчиняються у зоряних вогнях
Чарівний вечір
Зозулиним пір’ячком пише
Легенду ночі розказує у снах.
Розбійницьким свистом
Лунає вітер, сьогодні його не наздогнать.
Десь мати-нічка розкидала бісер
Яка благодать!
Вже третя зірка на небі з’явилась
Ніч все глибшою стає
Остання квітка в повітрі розчинилась –
Кожному своє.
Прозора річка і синє небо –
Землі початок і кінець.
Осіння нічка, дощу не треба
В красуні природи вінець.