Коханий, ти той кого я чекала весь час
Багато було до тебе, багато разів я помилялася
І знову шукала тебе...
Я не розчаровувалася, ні!
Я знала, що десь ти є, можливо й не сам,
Можливо обіймаєш і цілуєш зараз не мене,
Але я впевнена, впевнена, що прийдеш до мене,
будеш молитися, благати,
будеш кохати і помирати,
ти будеш моїм...
та зараз, ми бачимось лише уві сні..
ми живемо у нашій свідомості
але обіцяю, обіцяю тобі, любий,
обіцяю що скоро побачимося..
Ми будемо горіти, будемо вбивати,
спалювати ве навкруги нашим коханням
ти головне не бійся, не лякайся, адже все то нас
для тебе, чудовий, для тебе, коханий...
Ти дізнаєшся всю суть життя,
ти навчишся житти і цінувати..
ти прийдеш, а я відпущу
але не надовго, ти ж повернешся, правда?
\"Звичайно\" - скажеш ти у відповідь,
\"Звичайно, кохана\" - повториш, ледь усміхнувшись.
Чому я повірю? Хоча дивно було б підозрювати тебе у брехні..
звичайно повернешся..
Пройде час, в тебе буде інша,
і ти навчиш її цінувати все,
як колись навчила тебе я
ти обіймеш її і скажеш:
\"колись....я, будучи не сам, не зміг утириматись у тої,
що показала всю красу любові..
і я пішов
вона ж, наразі гине..
у лаві полумя думки про мене палить
і проклинає те, що називається коханням...\"
ID:
449001
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 14.09.2013 13:52:23
© дата внесення змiн: 14.09.2013 14:10:24
автор: Сірко Ibanez
Вкажіть причину вашої скарги
|