Знайти слова, загублені вночі
очі,очі твої
пам"ятатиму довго, шукатиму.
в серці рядки,
крихти ніжності зберегти
у замерзлих долонях
із спогадів
візьми мої ліси ялинкові
пронеси крізь скроні
почуття
вилий у сльози солоні.
цвіти небесно-зеленавим
поглядом в тіні
лукавим
шепотом мене поклич
як тоді.сама
знов прокинусь зранку
на світанні
ти біжиш від мене
сном солодким.снити
знов і знов
тебе замріяно любити.