Між нами тисячі кілометрів,
Між нами прірва почуттів,
Я знаходжу тебе в своїм серці
І не можу знайти у житті.
Між нами осінь, як прощання,
Між нами літо, як вогонь,
Між нами все неможливе на світі,
Між нами свято пливло.
Я не можу сказати нічого,
Я лише відсилаю тепло
Десь на тисячі кілометрів -
Ти мусиш впіймати його.
Твій образ освітлений сонцем
Серед моїх затінених днів,
Я намагаюсь його відпустити
Та він міцно у серці осів.