Забери мене до пекла -
Я не той, ким був раніше у житті.
Забери мене - так треба.
Ми давно на цій землі більш не святі.
Не той час, не ті закони -
Вже не вписатись нам під них ніяк.
Кожен день як перепона,
Платиш кров'ю - далі не пройти за просто так.
Незважаючи на штиль
За вікном горять і падають мости.
Це життя так любить біль.
Хто ж згорить раніше - я чи ти?
Забери мене до пекла -
Я у холоді забув як це - бути у теплі.
Не шкодуй мене, не треба.
Я не янгол і не демон - просто тінь на цій землі.