Напади осінньої хандри.
Руки незнайомої людини.
Тобі важко повертатися
сюди.
Ігри. Ігри.
Фотокартки і ключі,
замикання в голові
на вечір вдома.
Все почуте пише на
тобі образ
помираючого бога.
Трохи друзів трохи
помогли.
Трохи часу- лікувати
втому.
Камінь всередИні
як дитині
розтовкли,
розтопили в воду.
Все минає. Це також
мине. Соплі, кава,
поїзди, маршрутки.
Не дограйся зараз,
головне.
Не кидайся в те, що
глюкане. І не згадуй
між цим всім
мене.