Вона дарує нам життя
Вона наш вчитель
Як наче карта по життю
Показує дорогу
А ви ось так
Звичано це не всі
Не цінимо цього
Їдемо, тікаємо, лиж подалі
А навіщо ?
Самостійними хочете стати ?
Тож ставайте !
Тільки по маму не забувайте
Вона ж для вас це все
Без неї і вас немає тут
Без неї вас не було б тут
Зараз думаєш напевно
«Так ,люблю я свою маму»
Так покажи це
Приїдь до неї і скажи
Стань на кліна і признайся
Що любиш ти її як кажеш
І я приїду ,скажу
Мама ,я тебе люблю
І в цих словах лиж тільки правда
Бо іншого і не повинно бути