Я чи не я,
Герой , чи вбивця,
Ніби й не кровопивця,
Але вже і не я...
Сумна історія життя,
Що б'є по померлому серцю ,
Гіркотою чорного перцю,
А хочеться каяття...
Я сижу у штабі ,
Дивлюсь у морок,
Тут пляшок корок,
Робиться з рабів...
Тут доктор Тагабат,
Ця,що сміється нестерпно, гнида,
Може застрілити тебе паскуда...
Ти ж мені не брат....
Мені відкрив двері,
Наш совєтський дегенерат,
Він не порахує втрат,
Бо він не в грі...
Андрюша, ну тебе на хрін,
Ти щось просиш в роздвоєного,
В роздвоєного ,мене, померлого,
Почуй серця мого відгомін...
В руках мою знахідка бою,
Мій маузер ,я по серед поля,
Тут і моя режимна доля,
Тут мати поруч зі мною...
До смерті ...моєї...
ID:
453800
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 11.10.2013 00:11:11
© дата внесення змiн: 11.10.2013 00:11:11
автор: Бєльський Денис
Вкажіть причину вашої скарги
|