є в мене Янгол тут один-
прекрасні світлі має крила,
самого неба Він є син,
Його ж я на землі тут полюбила.
є в мене Світло у житті-
тримає часто мої руки,
трима мій дух на висоті,
в душі ж Він сії чисті звуки.
є в мене Радість повсякчас,
що у обійми огортає,
і береже ця Радість "нас"
бо "ми" - це те, що і Його оберігає.
є ніжності у мене Океан
що лагідно цілує на світанку,
й веде мене, коли туман,
а наніч Він співає колисанку.