Малюй на вікнах для мене щастя
тим ніжним дотиком, подихом, серцем.
Нехай стікає в прозорих краплях.
В моїх долонях-живі озерця.
Я берегтиму їх вічно-вічно!
Своєю вірністю і чеканням.
Малюй на вікнах для мене ніжно,
Так,ніби осінь уже остання.
Так ніби вічність у наших снах,
в твоїх очах...у моїх піснях.
Малюй на вікнах для мене серцем.
В моїх долонях-живі озерця..(с)
Mariana Mys'ko