Ти вплинув на мою підсвідомість,
ти змінив будову мого світогляду,
ти навчив дивитися на речі по-іншому,
ти дав зрозуміти, що реалізовувати свої думки не так вже й важко.
Ти дав мені тепло, яке зігріває. Від нього не жарко, але ж не холодно.
Ти уможливив неможливе. Ти відчув невідчутне. Ти спасіння моєї плоті і пристрасть у якій я потопаю. Ти джерело, яке надає мені сили, і водночас вичерпує їх.
Мої думки наче зі мною, але вони біля тебе. Іноді я втрачаю їх, іноді не можу дати з ними ради.
Ти навчив мене відчувати. Навчив терпінню і трішечки смиренню. Так, трішечки, бо це ж я. Але це "Я" уже не те, яким було раніше. Воно інше. Це покращена версія мого "Я".
Іноді безглузді вчинки, які б здавалось не мають ніякого сенсу і не потребують жодної уваги, здатні зробити диво.
Тобі вдалося. Це диво тепер твоє.