Повіє вітер , впаде дощ , настане вечір ,
Опале листя закружляє на вітру .
Це прийде осінь , змінить звичні речі
На незвичайні , що навіюють журу .
Тишу просту стане приємно слухать
Навіть у деколи страшній пітьмі ,
Що огортає з ніг по самі вуха ,
Коли один сидиш на самоті .
Навіє смуток , що солодкий , ніби мед ,
Змусить накинути чорні плащі на плечі ,
Принесе холод , що обпіка , мов лед
Цей звичайнісінький осінній вечір .