Слова вириваються і… летять
Повітряне поло
Давай якось стримано і підряд:
І з мого
І з свого…
А вранці на листі – сумний конденсат
Скло над
Скло під
Скло берегами
Годинником цифри не ходять назад
Так
і
між
нами
А хочеш – назавжди?
Я…
також
навряд
А якби і так
- Що із того?
Що більше тривожить твій спокій?
Абзац
Нічого