Чарівний сон мені приснився,
в день іменин твоїх земних,
у ньому ангел твій з'явився,
і показав мені свій лик.
Він розказав мені легенду,
про незвичайне послання,
яке отримала від Бога,
небесна гвардія уся.
Не так давно було це дійство,
десятків два із гаком літ,
коли душа створилась небом,
і розділилася на дві.
Одна залишилась на хмарах,
а іншу кинули землі,
щоб прожилА життя щасливе,
й небесний мала оберіг.
Зібрались воїни в раю,
на крилах несли книги різні,
ім'я шукали й не знайшли,
душі, що кинута на різно.
Людина й янгол неземний,
яке ж наймення вам судилось,
три ночі думали й знайшли,
і дали назву їм - "Демитрій".
Малому янголу вони завдання дали вкрай важливе,
охороняти на землі дитя прекрасне і невинне,
ходити всюди в слід за ним, оберігати від лихого,
і бути завжди разом з ним, бо двоє - часточка одного.
Прислав вітання янгол твій
через мій сон прекрано-дивний,
у ньому всього слова 3,
"Народжений прожить Щасливо".