так хочеться заснути і прокинутись у квітні,
щоб всі ці дні пройшли й сліди лишили непомітні.
так хочеться тепла й свободи,вірити в хороше,
щоб було,мов у казці,а щастя і любов тривали довше.
так мрію я про сон з тобою на одному ліжку,
щоб ти собі дрімав,а я читала б нову книжку.
так гарно,коли ти для мене зорі з неба дістаєш,
натомість ти не просиш нічого і серце віддаєш.
так хочеться з тобою бути вічно молодими,
щоб ми кохали вічно й не ставали ніколи чужими.
так хочеться цю ніжність пронести крізь все життя,
щоб ти мене охороняв,а я тебе від сліз берегла.