Якого чорта
ви сюди приперлись??
Якого чорта,
вам від мене треба??
Я ж не чіпаю вас,
облиште ж ви мене!!
ЗАЛИШТЕ В СПОКОЇ,
ДОПОКИ НЕ МИНЕ
ЦЯ ЛЮТЬ!!!!
Коли все закінчиться,
я сам до вас повернусь.
І буде все як завжди,
як було колись.
Можливо в іншій формі
і з новим обличчям.
А може й не повернусь..
Та як би там не було,
то буде колись.
А зараз, не чіпайте,
я не в дусі.
Не лізь до мене
І НЕ ЗЛИ!!
ІДІТЬ ПАНОВЕ
ВИ УСІ ДО ЧОРТА!!!!