Люди одначе дивні істоти.
Гульбанять до коми, забувши гризоти.
Позолотять ручку за казки якомусь відуну.
Мріють покурити бельгійського тютюну.
І все ж вони дивні істоти.
Ставлять душі на ставки,
щоб в компанії вписатися у певні рамки.
І програють у покері як квоти,
а потім замикаються в собі від власної нудоти.
Вигадають пристрасті і їх розкалюють.
Роками будують світи і розвалюють.
Майструючи нові ,чують нові ноти.
Та втомившись від постійної оди,
ставлять серця на подвійні коди.
(с) Mepi Benovski