- Чому??? засуджують інших людей, зовсім не знаючи їх. Засуджують за дії, не взнавши попередньо справжньої причини. Не поставивши себе на їхнє місце.
- Чому??? люди більше не слухають свого серця. Я не стверджую, що воно ніколи не помиляється, буває й таке, ми не правильно трактуємо його прояви, але в багато чому його варто було послухатись.
- Чому??? люди, що відчувають один до одного мінімальну симпатію, сваряться через дрібниці. А дрібницею стають, таке як: котрась гордість або егоїзм, який не дозволяє саме ТОБІ зробити перший крок до примирення, хоча б спробувати, помиритись з людиною яка тобі не байдужа, але ні твоє "Я" важливіше!
Це викликає у мене легкий страх і безмежний жаль до таких людей, вони мають не малий шанс зостатись самим, при цьому завдавши іншим кривди.