Ти знов мені даруєш квіти,
Такі прекрасні, запашні.
Миліше від усіх на світі,
Вони дарунків на землі!
Душею начебто напився
Приємний, терпкий аромат,
Що по квартирі просочився
До самих закутків кімнат.
Я б не хотіла більш нічого,
Лише б стояли на вікні ,
І погляд радували довго
В своїм святковому вбранні!
Картинка із інтернету