Закружляло падолистом
Чарівне́ й ще сонне місто,
В серці тісно,
Думці тісно,
І не вистачає кисню,
Осінь тиха ненавмисно
Нас вплела в життя.
Ранок пахне жовтим листям,
Все танцює, й, подивися, -
Довгим килимом барвистим
По дорогах кам*янистих
Осінь тиха і врочиста
Сповиває сонне місто,
Й мої почуття.
І якщо ти загубився
Цим прозорим ранком чистим,
То вдихай це ще імлисте,
Помаранчево-вогнисте,
Чарівне і сонне місто,
Що кружляє в падолисті,
У осінньому намисті,
Мов мале дитя.