В союзі безбожнім республіки грішні,
Брехня і насильство, як сад розцвіло,
Наш край зневажають глухі атеїсти,
До кожного серця, до нас вже дійшло.
Ця банда завзята була при царизмі,
Де Ленін очолив усіх мудаків,
Як жити нам треба в облудній державі,
Де Ленін і Сталін до злочину вів.
Ганьба союзу облуди і хамства,
Ганьба комуні фальшивих ідей,
Владу прокляту земля присвятая,
Знищить навіки безбожних людей.
Слава народам свободи і права,
Слава навіки від Бога братам,
Що повернули свободу народам,
Господь дав розум від себе вождям.
Слава Ісусу Христу у начанні,
Слава Михаїлу і Бушу - вождям,
За перестройку в союзі лукавім,
Слава навіки в Христі матерям.
1991р.