Не всім судилось щастя,
Не всім судилось й горе.
Не всі вели по між собою свари та роздори,
Не всі вели такую дружбу,що лад життя віддати,
Таку дружбу як розірвеш,не факт,що назад мож звязати.
Не кожен був багатим,
Не кожен був і бідним.
Не кожен любив сонце,хмари,дощ і вітер й квіти.
Не кожен зараз любить письменників й мудреців слова.
Сучасна людина поводиться прямо як корова.
Не кожен поважає старших,не кожен й зневажає.
Таким вже став сучасний світ,
Його не поміняєш.
У віршах не має змісту,в піснях уже тим більше.
На що перетворився світ?
Таким він став на віки!
Анна-Марія