Господи, чому так пізно свого янгола послав?
Бачиш, на мені залізо кованих кайдан.
Я його зустріла дзеркалом душі.
То мій брат чи доля, небо, поясни...
Як же сталось так?Зустрілись два світи,
паралельні Всесвіти доторкнулися крильми,
і на Землю прилетіли Янголи твої.
Бачу їх усюди, чую піднебесний спів,
Я дивлюсь на нього, і не маю слів,
Просто поглядом відчуваю всі думки.
Я не знаю як так?Небо, поясни...