Господь не запитає...
Скільки фільмів ти передивився,
і якої серії ще не хватає
щоб сезоном то задовольнився!
Господь не запитає...
Скільки треків є в твоєму телефоні,
та як голосно мобілка грає
й скільки наворотів у айфоні!
Господь не запитає...
Скільки ігор переграв,
чи спроможних вже тобі не має
й скільки Босса, на коліна клав!
Господь не запитає...
Скільки ти положиш кулаками,
та який крутій пробачення благає
й як хвалитись будеш перед пацанами!
Господь не запитає...
Скільки сигарет скурив,
й скільки сигарета нікотину має
та за яку ціну ти їх купив!
Господь не запитає...
Скільки друзів зможеш перепити,
та чи потім будуна немає
і чи у ночі не хочется води попити!
Господь у тебе запитає!
Чому ти фільм дивився?
От брат твій, мамі помогає!
Чому стареньку поважати не навчився?
Господь у тебе запитає!
Чому сидів в своєму телефоні?
А батько грядку сам копає!
Й збрехав що в тебе щось печуть долоні!
Господь у тебе запитає!
Чому в компютері ти грав?
Як друг твій буряки збирає!
Чому на СмС не відповідав?
Господь у тебе запитає!
Чому ти із братами бився?
А дівчина тихенько сльози проливає,
а ти на неї накричав та розізлився!
Господь у тебе запитає!
Чому почав курити?
А дідусю на хліб не вистачає,
проте вагаєтся тебе просити...
Господь у тебе запитає!
Навіщо з змієм то звязався?
Він все більше притягає,
та хоче щоби ти йому навіки здався...
6 грудня 2013 року...
"Господь у тебе запитає!
Навіщо з змієм то звязався?
Він все більше притягає,
та хоче щоби ти йому навіки здався..."-важливі і потрібні кожному з нас роздуми...
Ель Демір відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00