Блукаюча впала зоря
Й останній промінь погас
Це була любо твоя
Котру ти не зберіг
Ці останні почуття
Згоріли в забутті днів
Тепер я уже не твоя
Ти цього іще не зрозумів
Я не твоя повір – це те що ти хотів
Я не твоя цього ти ще не зрозумів
Але чому питаю себе знов і знов
Що ночі сниться мені твоя любов
Чи це була весна
Чи може пізня осінь
А відповідь одна
На серці важкий камінь
Чому все сталось так
Сама уже не знаю
Колишній сонця блиск
Давно кудись зникає