Як хочеться поїхати туди,
Де люди одне одного кохають,
Де люди одне одного чекають,
Де люди не очікують біди.
Як хочеться сховатися від всіх.
На жаль, мене ніхто не розуміє.
В моїй країні не лунає сміх,
Тремтяче серце дужче кам*яніє.
Як хочеться..! Аби ж, я лиш могла
Людей усіх навколо об*єднати.
В моєму серці вистачить тепла
На тих, кого не встигли розіп*яти.
Я вірю, що ми разом зможем все!
Підводьмося з колін, народе мій!
І поки Україна ще живе, -
Борімося за волю в битві цій!
Борімося!