Воля або смерть??
Всі обирають волю.
Я ж обираю смерть,
як волю від усього
людського і мерзенного,
що є у цьому світі.
Не хочу я рабом
тут жити і тужити,
за тим, що міг би
мати, та не маю,
бо раб я є,
безвольний і дурний.
Не хочу я життя такого.
Вже краще вмерти.
Бо надто вже
люблю я волю
і незалежність.
Нехай мене
вважають ідіотом,
та ідіотами насправді
ж бо є ви,
самі собою зроблені раби.
Та я також є раб,
народжений в цім світі,
який ненавиджу!!
Він остогид мені!!
Не в силах більше я терпіти!!
Воля або смерть??
Всі обирають волю.
Я ж обираю смерть,
як волю від усього
людського і мерзенного,
що є у цьому світі.
Не хочу я рабом тут жити!!..