Мені потрібні лиш одні слова....
Мені не потрібно більше любові,
мене ти безсоромно пив,
я тебе як коханця звільнила.....
Я відпустила горе в листопад,
Упала в багнюку назад,
Тебе не можливо вже терпіть,
Вирву серце своє з тобою...
Згоріли разом з моїми сутінками дожді.
Сльозами по роздертій спині,
Протікає грудень мій....
Я загорілася серцем твоїм...
Мої хвилькові забобони,
Садо-мазо у полоні,
Моя душа це так любила.
Тому у нас не назавжди...Ти мене кинув!!!