Різниця диктує правила,
Ти бачив ті, що і я кладовища,
По-іншому в тебе і вітер свище,
Інша реакція на дотики.
У нас різне за кольором небо,
Різні вулиці, коли проходимо мимохідь,
Кроки інші, одним словом все різне,
Розмови про один одного різкі,
Та все просто пізно,
Я вже не та, а ти - я незнаю....
Колихання сердець, вже не ті,
Дурні та тупі,
Бажання,кохання омертвіли в труні,
та вже всеодно, коли стоїть на порозі слово "Ні".
Коли ти говориш:"привіт",
а я неначе не чула,
Коли все навпаки, ти наче кріт,
Коли диктує нам правила різниця в часі,
Немов ступор в трансі....
Немає блаженних, забутих тривог,
Бо все це різниця, коли ти як і я вчора оглух....
Серця б*ються в такт,
здається все добре,
Розуміємо вдвох я - дура, ти -дурак,
Це безкінечно невпинно................