Рідний мій.
Ніколи не заходьте далеко в своїй ейфорії. Хоч би з того, щоб не викликати у людей подив і підозру на дещо.
Відносно "єдиним джерелом влади в Україні є народ".
Так, так. І безладу, і влади. Те, що народ є "джерелом влади" не тішить і не може тішити нормальну людину. Бо цей вираз пустий і самому народу нічого не додає. Споконвічні бажання людини не в тому, щоб лише бути "джерелом влади", а в тому, щоб влада слугувала людині, реалізовувала його потреби, його волю. І в незалежності від того, чи то авторитаризм, чи "демократія". Погодтеся зі мною, що для того, щоб реалізувати владні повноваження, потрібна диктатура, бо без диктатури буде анархія. Демократія - гарне поняття, але без диктатури вона - Н І Щ О !!! Безлад. Анархія. Що ми зараз і наблюдаємо на Майдані. Якби хтось захтів наразі навести порядок, а чи то зовні майдану, а чи від імені майдану, то то був би вже прояв авторитаризму, тобто диктат чиєїсь волі. Окремої особи, а чи группи осіб. Не має значення. Те, що відбувається зараз на майдані - абсурд. Виходячи з усього цього, майдан - звичайнісіньке збіговисько людей, яких, звичайно, постараються використати амбіциозні і прагматичні в своїх цілях. А ціль одна: захопити владу і, установивши свій диктат, навязати свою волю усьому суспільству під соусом демократичних змін і перетворень.