І знов Я в пошуках себе,
Гадала,що це вже пройде.
І знов в полоні самоти,
Лиш тільки Я й зникаєш ти...
Не дам відчути це тепло
Воно зітліло й все пройшло.
Згасає сонце назавжди,
Є тільки Я й зникаєш ти.
Не вірю більше в почуття,
Бо в них згубила своє Я.
Помрій про мене та іди
Кохання двом нам не знайти...