Це звісно, є, не моє діло.
- Та куди подівся той водій?
В таксі уже сидіти надоїло!
Ох, і зачекаєтся Андрій.
- Навіщо на перед платила
прийдестя тож чекати...
Але увічливою бути, мама вчила
гаразд, не буду нарікати.
- Алеж водій би совість мав!
- Я вже чекаю, три години!
- Куди він все ж то потиняв?
- За які, делекі гори й полонини?!
Отак би й цілий день чекала!
Якби один юнак не підказав:
- Що ця машина, вже забастувала!
- Вчора теж, в ній пять годин чекав.
10.01.2014 року...