.....тебе нема і все затихло миттю.....час зупинився.....циферблат зруйнований.....
...тебе нема й нічого не змінити....сидітиму ковтатиму сльози....а вони здається солодкуваті..
не бюся головою в стіни....просто одіваю зелені окуляри і йду вулицями міста.....
зустрічаю твої друзів.....і я привітна....нестерпно від самої себе....вониж помогли зруйнувати нас....
....я завтра тебе не побачу...а моглаб...сидітиму дома...накрившись теплим покривалом.....питиму чай з малини.....
....мовчатиму з стінами......
хтось прийде пізніш...спитає як я.....я посміхнуь....."у мене все прекрасно...".....двері закриваються....посмішка стирається....
...ненадовго......пишу тобі....алеж тебе для мене вжей нема.....